Nazwa | Kelner |
---|---|
Liczba godzin* | 100 |
Do kogo skierowany | osoby dorosłe, brak przeciwwskazań lekarskich do wykonywania w/w zawodu |
Zakres tematyczny | 1. Podstawy żywienia 2. Rachunkowość 3. Wyposażenie techniczne z towaroznawstwem przemysłowym 4. Obsługa konsumenta 5. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem spożywczym 6. Zajęcia praktyczne |
Cel kursu | przyuczenie do zawodu |
MENU GŁÓWNE
Dane kontaktowe
Wojewódzki Zakład Doskonalenia Zawodowego w Gorzowie Wlkp.
ul. Sikorskiego 95
66-400 Gorzów Wlkp.
tel./fax 95 720 73 25
zdz@zdz.gorzow.pl
Ośrodek Kształcenia Zawodowego
tel./fax 95 722 40 06
okz@zdz.gorzow.pl
Zespół Szkół Nr 1
tel. 780 094 674
zswzdz@gmail.com